Prijzen

Onze escape rooms geven je uitdagende puzzels, mysterieuze voorwerpen en vooral veel plezier. We hebben verschillende opties voor het huren van de boxen voor kleine en grotere groepen.

Waarom een escape room van Codekrakers?

1

EEN UNIEKE BELEVING

Maak een keuze uit een van onze escape room belevingen en wij regelen de rest. Leuk voor familiedagen, kinderfeestjes of gewoon voor een unieke dag of avond met het gezin.
 

2

SNEL GELEVERD

Je kunt het pakket ophalen (en terugbrengen) in Hollandscheveld. Daarnaast is het ook mogelijk dat we het naar je toesturen (thuis of bij een PostNL punt). We leveren dan meteen een retour etiket zodat je het gemakkelijk weer terug kan sturen via een PostNL punt.
 

3

NOG SNELLER OPGEZET

Geen moeilijk gedoe of uren lange voorbereiding. Onze escape room belevingen zijn zo opgebouwd dat je in 10 minuten de hele room hebt ingericht en klaar bent voor actie.
 

Een escape room huren is heel eenvoudig

Hoe werkt het?

Wat zeggen anderen?

Een levensechte beleving en dat gewoon in onze woonkamer. De achtergrond muziek, tikkende klok en voorwerpen maakten het nog spannender! Het geheim van detective de Wit is een echte aanrader.

Geke

Zondagmiddag met vrienden het detective de Wit spel gespeeld.
Echt super leuk! Met het verhaal dat vertelt wordt, de geluiden, de klok. Je zit helemaal in het spel. Net in de laatste minuut opgelost. Super in elkaar gezet.

Petra

Alle voorwerpen waren in een doos verpakt met een hele duidelijke uitleg. In ongeveer tien minuten kun je het spel klaar zetten. Super leuk dat ook degene die het spel klaar zet mee kan spelen! De game is van een uitdagend niveau en van een prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Marcel
Open chat
Heb je vragen?