Prijzen

Wat kost een escape room?

Geen ingewikkelde puzzel. De prijzen zijn hetzelfde voor al onze boxen. Je kunt het uitbreiden hoe je het zelf wil, 2 boxen huren is natuurlijk niet het maximum. 

1 box
1 keer spelen

 55

 • Vaste huurprijs voor al onze boxen
 • Volwassen box; voor max 6 personen
 • Kinder box; voor max 8 personen
 • Exclusief eventuele verzendkosten per box (€ 15,- voor Nederland, € 25,- voor België)
 • Uit te breiden met extra spelronde(s)
Extra spelronde

20

 • Uitbreiding om de gehuurde box nog een keer te spelen
 • Je krijgt o.a. een handleiding hoe je het opnieuw kunt klaarzetten

Een escape room huren is heel eenvoudig

RESERVEER DIRECT

Waarom een escape room van Codekrakers?

1

EEN UNIEKE BELEVING

Maak een keuze uit een van onze escape room belevingen en wij regelen de rest. Leuk voor familiedagen, kinderfeestjes of gewoon voor een unieke dag of avond met het gezin.
 

2

SNEL GELEVERD

Je kunt het pakket ophalen (en terugbrengen) in Hollandscheveld. Daarnaast is het ook mogelijk dat we het naar je toesturen. We leveren dan meteen een retour etiket zodat je het gemakkelijk weer terug kan sturen via een PostNL punt.
 

3

NOG SNELLER OPGEZET

Geen moeilijk gedoe of uren lange voorbereiding. Onze escape room belevingen zijn zo opgebouwd dat je in 10 minuten de hele room hebt ingericht en klaar bent voor actie.
 

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

4,7 106 reviews

 • Avatar Tom van den Dorpel ★★★★★ in de afgelopen week
  Tijdens onze familiedag hebben we de escaperoom Operatie Voorhoven gespeeld in meerdere rondes. Het was geweldig! De groepen (jong en oud gemengd) gingen echt tegen elkaar op. De escaperoom is absoluut van niveau en zeker een aanrader! ... meer lezen Leuke attributen en makkelijk dat je hem thuis kunt doen. Alles rondom verzending is ook top geregeld! Wij gaan het vervolg op Operatie Voorhoven ook zeker nog een keertje doen.
 • Avatar Sop Vis ★★★★ een week geleden
  Voor een verenigingsdag hebben wij bij Codekrakers vier escaperooms besteld. We ontvingen ruim tevoren de escaperooms in grote dozen. Het klaarzetten van de spellen was goed te doen, zeker dankzij de duidelijke handleidingen. De spellen ... meer lezen waren goed te spelen, al werden ze wel als erg lastig ervaren, zowel door onze jongeren als onze volwassenen. De plezier was er echter niet minder om. Wij hadden een zeer geslaagde dag!
 • Avatar T. Mat ★★★★★ 2 weken geleden
  Voor een verjaardagsfeestje met 8e groepers Vlucht 523 gespeeld! Absoluut een aanrader voor een Escape Room beleving thuis. De communicatie met Codekrakers is snel en duidelijk. Je ontvangt een reiskoffer en daarmee begint het spel. De ... meer lezen instructie voor de spelleider is helder en makkelijk uit te voeren. De koffer is compleet met interessant en spannend materiaal die ze moeten gebruiken om de code te kraken. Met deze knappe knoppen waren we binnen de tijd klaar maar de spanning en het enthousiasme was volop aanwezig. Bedankt Codekrakers! Wij komen zeker een keer terug.
 • Avatar savanna de weerd ★★★★★ 3 weken geleden
  Met verjaardagen gaan we altijd iets ondernemen met onze vriendinnengroep, zoals bowlen of karten. Helaas kon dit met corona niet. Ik had tijdens kerst met een andere vriendinnen groep al een keer Operatie Voorhoven gepeeld van Codekrakers. ... meer lezen Dit keer hebben we Harten 7 gespeeld. De opdrachten en raadsels waren wel pittig van Harten 7. Het filmpje vergrootte de spanning/sfeer. Je vergeet even dat je thuis bent! Het voelde echt als een uitje. Ik kan iedereen deze leuke ervaring aanraden!
 • Avatar Wikke Repko ★★★★★ 4 maanden geleden
  Super leuk kinderfeestje gehad door de escape game box van code krakers. Duidelijke uitleg, veel attributen in de doos, makkelijk op te zetten en echt uitdagende puzzels. Ook de uitbreiding van de 2e ronde was goed georganiseerd.
Open chat
Heb je vragen?