Prijzen

Wat kost een escape room?

Geen ingewikkelde puzzel. De prijzen zijn hetzelfde voor al onze boxen. Je kunt het uitbreiden hoe je het zelf wil, 2 boxen huren is natuurlijk niet het maximum. 

1 box
1 keer spelen

 55

 • Vaste huurprijs voor al onze boxen
 • Volwassen box; voor max 6 personen
 • Kinder box; voor max 8 personen
 • Exclusief eventuele verzendkosten per box (€ 15,- voor Nederland, € 25,- voor België)
 • Uit te breiden met extra spelronde(s)
Extra spelronde

20

 • Uitbreiding om de gehuurde box nog een keer te spelen
 • Je krijgt o.a. een handleiding hoe je het opnieuw kunt klaarzetten

Een escape room huren is heel eenvoudig

RESERVEER DIRECT

Waarom een escape room van Codekrakers?

1

EEN UNIEKE BELEVING

Maak een keuze uit een van onze escape room belevingen en wij regelen de rest. Leuk voor familiedagen, kinderfeestjes of gewoon voor een unieke dag of avond met het gezin.
 

2

SNEL GELEVERD

Je kunt het pakket ophalen (en terugbrengen) in Hollandscheveld. Daarnaast is het ook mogelijk dat we het naar je toesturen. We leveren dan meteen een retour etiket zodat je het gemakkelijk weer terug kan sturen via een PostNL punt.
 

3

NOG SNELLER OPGEZET

Geen moeilijk gedoe of uren lange voorbereiding. Onze escape room belevingen zijn zo opgebouwd dat je in 10 minuten de hele room hebt ingericht en klaar bent voor actie.
 

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

4,8 79 reviews

 • Avatar H van Lobenstein ★★★★ in de afgelopen week
  Echt hartstikke leuk. Spel is heel compleet met veel losse onderdelen. We vonden het zonder aanwijzingen een hele moeilijke opgave. Maar dat lag misschien wel aan ons;-))
 • Avatar Herbert van Willenswaard ★★★★★ in de afgelopen week
  Vlucht 523 was een succes! Nette levering, goede instructies, een huis vol gespannen kinderen, de helft in blinde paniek, de andere helft serieus bezig met onderzoek. Heb best wat hints gegeven, was moeilijk zat voor een groepje 10-11 jarigen.Aanrader! ... meer lezen
 • Avatar Brenda Kramer ★★★★★ een week geleden
  Fijn contact van te voren, via WhatsApp.Daarna heb ik de escaperoom besteld. Keurig geleverd.Klaarzetten was duidelijk beschreven en daarna kon ik ook meedoen aan de escaperoom.Leuke en uitdagende escaperoom.Terugsturen was makkelijk, omdat ... meer lezen het retourlabel er al bij zat.
 • Avatar Maaike Vinkenburg ★★★★ een maand geleden
  Harten 7 is een waanzinnig spannende en ingewikkelde escaperoom. Originele raadsels en leuke vondsten. Een enkele opdracht was uiteindelijk niet helemaal logisch, maar met de hints kwam het allemaal goed.De beschrijving is zeer duidelijk, ... meer lezen eenvoudig te volgen, net zoals de instructie voor het uit-en inpakken en retourneren van de doos.Wij kozen voor de mogelijkheid om het spel twee keer te spelen, ook die instructie was helder.Ook de communicatie met Codekrakers per email was prettig.Kortom: een aanrader.
 • Avatar Jessica Sheombar ★★★★★ een maand geleden
  We hebben 'Vlucht 523' gedaan met onze dochters van 12 en 14 jaar en we vonden het geweldig. In de koffer zit alles wat je nodig hebt en de verschillende materialen zoals telefoon met spraakbericht, puzzels, kleding en een elektrisch ... meer lezen bord zijn erg leuk. Met de duidelijke handleiding zet je alles snel en makkelijk klaar.Toen de meiden de onderbroek van monteur Bob vonden was het lachen, gieren en brullen.We ontvingen de koffer via de post en ruim op tijd, dat was fijn. Het terug sturen was ook zo gedaan. Kortom deze Vlucht 523 is echt een aanrader!!!
Open chat
Heb je vragen?