Prijzen

Wat kost een escape room?

Geen ingewikkelde puzzel. De prijzen zijn hetzelfde voor al onze boxen. Je kunt het uitbreiden hoe je het zelf wil, 2 boxen huren is natuurlijk niet het maximum. 

1 box
1 keer spelen

 55

 • Vaste huurprijs voor al onze boxen
 • Volwassen box; voor max 6 personen
 • Kinder box; voor max 8 personen
 • Exclusief eventuele verzendkosten per box (€ 15,- voor Nederland, € 25,- voor België)
 • Uit te breiden met extra spelronde(s)
Extra spelronde

20

 • Uitbreiding om de gehuurde box nog een keer te spelen
 • Je krijgt o.a. een handleiding hoe je het opnieuw kunt klaarzetten

Een escape room huren is heel eenvoudig

RESERVEER DIRECT

Waarom een escape room van Codekrakers?

1

EEN UNIEKE BELEVING

Maak een keuze uit een van onze escape room belevingen en wij regelen de rest. Leuk voor familiedagen, kinderfeestjes of gewoon voor een unieke dag of avond met het gezin.
 

2

SNEL GELEVERD

Je kunt het pakket ophalen (en terugbrengen) in Hollandscheveld. Daarnaast is het ook mogelijk dat we het naar je toesturen. We leveren dan meteen een retour etiket zodat je het gemakkelijk weer terug kan sturen via een PostNL punt.
 

3

NOG SNELLER OPGEZET

Geen moeilijk gedoe of uren lange voorbereiding. Onze escape room belevingen zijn zo opgebouwd dat je in 10 minuten de hele room hebt ingericht en klaar bent voor actie.
 

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

4,7 94 reviews

 • Avatar Wikke Repko ★★★★★ een week geleden
  Super leuk kinderfeestje gehad door de escape game box van code krakers. Duidelijke uitleg, veel attributen in de doos, makkelijk op te zetten en echt uitdagende puzzels. Ook de uitbreiding van de 2e ronde was goed georganiseerd.
 • Avatar Marike Cobet ★★★★ 2 weken geleden
  Leuke, uitdagende missies die opgelost moeten worden! Tip: aangeven hoeveel aanwijzingen/voorwerpen in de ruimte gezocht moeten worden, dan weet je of je de aanwijzingen compleet hebt.
 • Avatar Jolands van der Kolk ★★★★★ 3 weken geleden
  Voor het kinderfeestje van onze dochter had ik vlucht 523 besteld.Erg leuk!!!De voorpret is minstens even leuk als de Escape room zelf.Wordt er een koffer bezorgd, dat was al grappig.Ik had de code van de koffer niet via de mail ontvangen ... meer lezen dus dat was wel even een dingetje. Gelukkig krijg je heel snel een reactie op je mail en was dit probleem opgelost.De meiden van 12/13 jaar vonden het filmpje wel wat dom (pubers) maar waren bloed fanatiek toen ze aan de slag mochten.Al met al een leuke Escape room en geslaagd feestjeErg leuk!!!!
 • Avatar H van Lobenstein ★★★★ 3 maanden geleden
  Echt hartstikke leuk. Spel is heel compleet met veel losse onderdelen. We vonden het zonder aanwijzingen een hele moeilijke opgave. Maar dat lag misschien wel aan ons;-))
 • Avatar Herbert van Willenswaard ★★★★★ 3 maanden geleden
  Vlucht 523 was een succes! Nette levering, goede instructies, een huis vol gespannen kinderen, de helft in blinde paniek, de andere helft serieus bezig met onderzoek. Heb best wat hints gegeven, was moeilijk zat voor een groepje 10-11 jarigen.Aanrader! ... meer lezen
Open chat
Heb je vragen?