Prijzen

Wat kost een escape room?

Geen ingewikkelde puzzel. De prijzen zijn hetzelfde voor al onze boxen. Je kunt het uitbreiden hoe je het zelf wil, 2 boxen huren is natuurlijk niet het maximum. 

1 box
1 keer spelen

 55

 • Vaste huurprijs voor al onze boxen
 • Volwassen box; voor max 6 personen
 • Kinder box; voor max 8 personen
 • Exclusief eventuele verzendkosten per box (€ 15,- voor Nederland, € 25,- voor België)
 • Uit te breiden met extra spelronde(s)
Extra spelronde

20

 • Uitbreiding om de gehuurde box nog een keer te spelen
 • Je krijgt o.a. een handleiding hoe je het opnieuw kunt klaarzetten

Een escape room huren is heel eenvoudig

RESERVEER DIRECT

Waarom een escape room van Codekrakers?

1

EEN UNIEKE BELEVING

Maak een keuze uit een van onze escape room belevingen en wij regelen de rest. Leuk voor familiedagen, kinderfeestjes of gewoon voor een unieke dag of avond met het gezin.
 

2

SNEL GELEVERD

Je kunt het pakket ophalen (en terugbrengen) in Hollandscheveld. Daarnaast is het ook mogelijk dat we het naar je toesturen. We leveren dan meteen een retour etiket zodat je het gemakkelijk weer terug kan sturen via een PostNL punt.
 

3

NOG SNELLER OPGEZET

Geen moeilijk gedoe of uren lange voorbereiding. Onze escape room belevingen zijn zo opgebouwd dat je in 10 minuten de hele room hebt ingericht en klaar bent voor actie.
 

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

4,7 136 reviews

 • Avatar Robert Schipper ★★★★★ in de afgelopen week
  We hebben genoten van de leuke escaperoom 'Het geheim van detective De Wit'. Het gebruik van de laptop maakte het spel extra leuk. Echt een aanrader!
 • Avatar Alet Otten ★★★★★ in de afgelopen week
  Super leuk om te doen. Je kunt je eigen huis, een club- of verenigingsruimte of welke ruimte dan ook opbouwen als je eigen escape room. Zit super in elkaar met diverse attributen. Super idee, vooral nu we er verder toch niet of minimaal op uit mogen. Bij een nieuwe gelegenheid zal ik zeker één van de ... meer lezen andere boxen huren
 • Avatar Jessey Dekker ★★★★★ in de afgelopen week
  De escape box Harten 7 is echt een aanrader! We zijn met 6 personen aan de slag gegaan en werden ontzettend fanatiek. Uiteindelijk zijn we nog maar net op het nippertje ontsnapt en dat maakt het spel natuurlijk het spannendst. De box word geleverd met leuke objecten en alles is van zeer goede kwaliteit. ... meer lezen Ook van goede service is te spreken. Nadat ons pakket vertraging had door alle kerst drukte bij de post, namen ze keurig contact met ons op om te kijken wat ze voor ons konden betekenen.TOP! Volgend jaar met kerst proberen we weer een andere box 🙂
 • Avatar Diana Huizing ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor de 1e keer een escape room gespeeld met allemaal onervaren speurneuzen, maar wat hebben we plezier gehad! Zowel de jongste van 10 als de oudste van 68! Super in elkaar gezet, en leuk hoe interactief het spel is. Dit was onze eerste, maar zeker niet de laatste box!
 • Avatar margreet hogenkamp ★★★★★ een maand geleden
  We hebben een box besteld voor een gemeente weekend. In het weekend is de box 8x gebruikt. Met de duidelijke instructie was het goed te doen om de escape room steeds opnieuw in te richten. Het was een groot succes! De filmpjes, achtergrond muziek met aftellen en alle attributen maakten het een echte ... meer lezen escape room beleving. We hadden er ook een wedstrijd van gemaakt wie er het snelste uitkwam. Niet alle groepen is het gelukt. Met de hints wel steeds bijna... Een super leuke ervaring en voor herhaling vatbaar!!!!
Open chat
Heb je vragen?