Kerstpakket of kerstcadeau

Het blijft lastig, een origineel kerstpakket of kerscadeau. Wat geef je wat leuk is voor iedereen? Wij hebben de oplossing, een escape room cadeaukaart! Leuk als presentje onder de kerstboom of als (onderdeel van het) kerstpakket.

Origineel cadeau

Een escape room cadeaukaart is een heel origineel cadeau. Je geeft namelijk niet zomaar een cadeau, maar een uitdagende en leuke beleving die de ontvanger met zijn/haar dierbaren kan spelen. Als dat geen kerstgedachte is!

leuk verpakt

We drukken de cadeaukaarten op bruin papier met een ‘ouderwetse’ look. Deze sealen we vervolgens dicht met wax en onze eigen wax stamp. Speciaal voor kerst hebben wij hiervan een kerstversie van onze bonnen.

een jaar geldig

Onze bonnen zijn een jaar geldig (op datum van uitgifte), zo heeft de ontvanger voldoende tijd om een datum te prikken met zijn/haar gezelschap om de escape room uit te kiezen en te spelen.

Diverse mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden. Geef zelf de cadeaubon of laat deze direct door ons naar de ontvanger versturen.

Ontdek de mogelijkheden

Vul het formulier in om een aanvraag te doen of informatie op te vragen voor bijvoorbeeld prijs of mogelijkheden.

1Jouw bestelling
2Jouw gegevens
We kunnen de cadeaukaart direct versturen naar de ontvanger (met persoonlijke boodschap) of naar jouw eigen adres zodat je de bon(nen) zelf kan overhandigen.
Open chat
Heb je vragen?