Hoe werkt een escape room huren?

ONZE ESCAPE ROOMS VOOR THUIS

Hoe werkt het precies?

Het huren van een escape room voor thuis is niet ingewikkeld en kan in 5 simpele stappen.

In verband met de corona omstandigheden, kan het voorkomen dat je geplande avond met vrienden, je teamuitje of je familiedag niet meer door kan gaan. We proberen hierin flexibel te zijn en geven je daarom de mogelijkheid, dat wanneer de reservering niet door kan gaan vanwege corona, om deze kosteloos te verplaatsen naar een andere datum. 

1. KIES JE ESCAPE ROOM

Wij bieden verschillende escape rooms voor thuis aan, geschikt voor verschillende groepen. Op de pagina onze escape rooms kun je het huidige aanbod bekijken.

2. RESERVEER DE GEWENSTE DATUM

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je contact met ons opnemen via het reserveringsformulier op deze site. Jij geeft aan waar en wanneer je de escape room wilt ontvangen en wij bespreken de nadere details en gaan dit zo snel mogelijk voor je regelen.

3. VERZENDEN OF OPHALEN

Je kunt de escape room voor thuis altijd ophalen. Mocht de escape room verstuurd moeten worden dan versturen we deze 3 dagen voor spelen naar je toe. 

4. HET SPEL

Zodra je de box in huis hebt kan het spel bijna beginnen. In de box vind je de handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je het spel klaarzet. Het klaarzetten neemt een kleine 10 minuten in beslag. Je kunt het spel overal spelen, mits er een laptop met internet gebruikt kan worden.  Veel plezier!

5. RETOURNEREN

De dag na het spelen dient het pakket weer teruggebracht te worden. Is het pakket naar je toegestuurd? Dan wordt er  een retourlabel meegezonden. Je dient uiterlijk de dag na gebruik van het pakket deze retour aan te bieden bij een Post NL punt. Hiervoor hoef je enkel het label op de doos te vervangen door het nieuwe door ons meegezonden retourlabel en klaar.

Reserveer snel jouw datum!

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

4,8 66 reviews

 • Avatar Lindsy Vanderhoeven ★★★★★ een maand geleden
  Het was een geweldige ervaring, alles zit goed in elkaar en er is goed over nagedacht. De kinderen zijn er enthousiast mee aan de slag gegaan en vonden het erg leuk. Voor een kinderfeestje echt een aanrader.
 • Avatar Jorrick Brinkman ★★★★★ een week geleden
  Wat een top ervaring! Super leuk om te doen, goed in elkaar gezet. Alles is erg goed geregeld waardoor gebruik en retourneren zeer makkelijk is. Het escape room gevoel thuis gebracht!
 • Avatar Mark Lijster ★★★★★ 7 maanden geleden
  Super leuk om te doen! Echt een aanrader!
 • Avatar Bernadet Zomer ★★★★★ 7 maanden geleden
  Super leuke avond gehad met een box van Codekrakers!
 • Avatar mesteff1 ★★★★★ 7 maanden geleden
  Van je eigen woonkamer een escaperoom maken is een unieke ervaring opzich!
  Het was een leuke, spannende escape met uitdagende, verschillende puzzels.
  Zeker een aanrader!
Open chat
Heb je vragen?