Hoe werkt een escape room huren?

ONZE ESCAPE ROOMS VOOR THUIS

Hoe werkt het precies?

Het huren van een escape room voor thuis is niet ingewikkeld en kan in 5 simpele stappen.

1. KIES JE ESCAPE ROOM

Wij bieden verschillende escape rooms voor thuis aan, geschikt voor verschillende groepen. Op de pagina onze escape rooms kun je het huidige aanbod bekijken.

2. RESERVEER DE GEWENSTE DATUM

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je contact met ons opnemen via het reserveringsformulier op deze site. Jij geeft aan waar en wanneer je de escape room wilt ontvangen en wij bespreken de nadere details en gaan dit zo snel mogelijk voor je regelen.

3. VERZENDEN OF OPHALEN

Je kunt de escape room voor thuis altijd ophalen. Mocht de escape room verstuurd moeten worden dan versturen we deze 2 dagen voor spelen naar je toe. Het is ook mogelijk om het bij een PostNL punt te laten bezorgen zodat  je deze op ieder gewenst moment kan afhalen.

4. HET SPEL

Zodra je de box in huis hebt kan het spel bijna beginnen. In de box vind je de handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je het spel klaarzet. Het klaarzetten neemt een kleine 10 minuten in beslag. Je kunt het spel overal spelen, mits er een laptop met internet gebruikt kan worden.  Veel plezier!

5. RETOURNEREN

De dag na het spelen dient het pakket weer teruggebracht te worden. Is het pakket naar je toegestuurd? Dan wordt er altijd een retourlabel meegezonden. Je dient uiterlijk de dag na gebruik van het pakket deze retour aan te bieden bij een Post NL punt. Hiervoor hoef je enkel het label op de doos te vervangen door het nieuwe door ons meegezonden retourlabel en klaar.

Reserveer snel jouw datum!

Wat zeggen anderen?

Een levensechte beleving en dat gewoon in onze woonkamer. De achtergrond muziek, tikkende klok en voorwerpen maakten het nog spannender! Het geheim van detective de Wit is een echte aanrader.

Geke

Zondagmiddag met vrienden het detective de Wit spel gespeeld.
Echt super leuk! Met het verhaal dat vertelt wordt, de geluiden, de klok. Je zit helemaal in het spel. Net in de laatste minuut opgelost. Super in elkaar gezet.

Petra

Alle voorwerpen waren in een doos verpakt met een hele duidelijke uitleg. In ongeveer tien minuten kun je het spel klaar zetten. Super leuk dat ook degene die het spel klaar zet mee kan spelen! De game is van een uitdagend niveau en van een prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Marcel
Open chat
Heb je vragen?