Hoe werkt een escape room huren?

ONZE ESCAPE ROOMS VOOR THUIS

Hoe werkt het precies?

Het huren van een escape room voor thuis is niet ingewikkeld en kan in 5 simpele stappen.

In verband met de corona omstandigheden, kan het voorkomen dat je geplande avond met vrienden, je teamuitje of je familiedag niet meer door kan gaan. We proberen hierin flexibel te zijn en geven je daarom de mogelijkheid, dat wanneer de reservering niet door kan gaan vanwege corona, om deze kosteloos te verplaatsen naar een andere datum. 

1. KIES JE ESCAPE ROOM

Wij bieden verschillende escape rooms voor thuis aan, geschikt voor verschillende groepen. Op de pagina onze escape rooms kun je het huidige aanbod bekijken.

2. RESERVEER DE GEWENSTE DATUM

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je contact met ons opnemen via het reserveringsformulier op deze site. Jij geeft aan waar en wanneer je de escape room wilt ontvangen en wij bespreken de nadere details en gaan dit zo snel mogelijk voor je regelen.

3. VERZENDEN OF OPHALEN

Je kunt de escape room voor thuis altijd ophalen. Mocht de escape room verstuurd moeten worden dan versturen we deze 3 dagen voor spelen naar je toe. 

4. HET SPEL

Zodra je de box in huis hebt kan het spel bijna beginnen. In de box vind je de handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je het spel klaarzet. Het klaarzetten neemt een kleine 10 minuten in beslag. Je kunt het spel overal spelen, mits er een laptop met internet gebruikt kan worden.  Veel plezier!

5. RETOURNEREN

De dag na het spelen dient het pakket weer teruggebracht te worden. Is het pakket naar je toegestuurd? Dan wordt er  een retourlabel meegezonden. Je dient uiterlijk de dag na gebruik van het pakket deze retour aan te bieden bij een Post NL punt. Hiervoor hoef je enkel het label op de doos te vervangen door het nieuwe door ons meegezonden retourlabel en klaar.

Reserveer snel jouw datum!

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

4,8 79 reviews

 • Avatar H van Lobenstein ★★★★ in de afgelopen week
  Echt hartstikke leuk. Spel is heel compleet met veel losse onderdelen. We vonden het zonder aanwijzingen een hele moeilijke opgave. Maar dat lag misschien wel aan ons;-))
 • Avatar Herbert van Willenswaard ★★★★★ in de afgelopen week
  Vlucht 523 was een succes! Nette levering, goede instructies, een huis vol gespannen kinderen, de helft in blinde paniek, de andere helft serieus bezig met onderzoek. Heb best wat hints gegeven, was moeilijk zat voor een groepje 10-11 jarigen.Aanrader! ... meer lezen
 • Avatar Brenda Kramer ★★★★★ een week geleden
  Fijn contact van te voren, via WhatsApp.Daarna heb ik de escaperoom besteld. Keurig geleverd.Klaarzetten was duidelijk beschreven en daarna kon ik ook meedoen aan de escaperoom.Leuke en uitdagende escaperoom.Terugsturen was makkelijk, omdat ... meer lezen het retourlabel er al bij zat.
 • Avatar Maaike Vinkenburg ★★★★ een maand geleden
  Harten 7 is een waanzinnig spannende en ingewikkelde escaperoom. Originele raadsels en leuke vondsten. Een enkele opdracht was uiteindelijk niet helemaal logisch, maar met de hints kwam het allemaal goed.De beschrijving is zeer duidelijk, ... meer lezen eenvoudig te volgen, net zoals de instructie voor het uit-en inpakken en retourneren van de doos.Wij kozen voor de mogelijkheid om het spel twee keer te spelen, ook die instructie was helder.Ook de communicatie met Codekrakers per email was prettig.Kortom: een aanrader.
 • Avatar Jessica Sheombar ★★★★★ een maand geleden
  We hebben 'Vlucht 523' gedaan met onze dochters van 12 en 14 jaar en we vonden het geweldig. In de koffer zit alles wat je nodig hebt en de verschillende materialen zoals telefoon met spraakbericht, puzzels, kleding en een elektrisch ... meer lezen bord zijn erg leuk. Met de duidelijke handleiding zet je alles snel en makkelijk klaar.Toen de meiden de onderbroek van monteur Bob vonden was het lachen, gieren en brullen.We ontvingen de koffer via de post en ruim op tijd, dat was fijn. Het terug sturen was ook zo gedaan. Kortom deze Vlucht 523 is echt een aanrader!!!
Open chat
Heb je vragen?