Hoe werkt een escape room huren?

Onze ESCAPE ROOMS VOOR THUIS

Hoe werkt het precies?

Het huren van een escape room voor thuis is niet ingewikkeld en kan in 5 simpele stappen.

1. KIES JE ESCAPE ROOM

Wij bieden verschillende escape rooms voor thuis aan, geschikt voor verschillende groepen. Op de pagina onze escape rooms kun je het huidige aanbod bekijken.

2. RESERVEER DE GEWENSTE DATUM

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je contact met ons opnemen via het reserveringsformulier op deze site. Jij geeft aan waar en wanneer je de escape room wilt ontvangen en wij bespreken de nadere details en gaan dit zo snel mogelijk voor je regelen.

3. VERZENDEN OF OPHALEN

Je kunt de escape room voor thuis altijd ophalen. Mocht de escape room verstuurd moeten worden dan versturen we deze 3 dagen voor spelen naar je toe.

4. HET SPEL

Zodra je de box in huis hebt kan het spel bijna beginnen. In de box vind je de handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je het spel klaarzet. Het klaarzetten neemt een kleine 10 minuten in beslag. Je kunt het spel overal spelen, mits er een laptop met internet gebruikt kan worden. Veel plezier!

5. RETOURNEREN

De dag na het spelen dient het pakket weer teruggebracht te worden. Is het pakket naar je toegestuurd? Dan wordt er een retourlabel meegezonden. Je dient uiterlijk de dag na gebruik van het pakket deze retour aan te bieden bij een Post NL punt. Hiervoor hoef je enkel het label op de doos te vervangen door het nieuwe door ons meegezonden retourlabel en klaar.


Extra informatie in verband met Corona.

In verband met de corona omstandigheden, kan het voorkomen dat je geplande avond met vrienden, je teamuitje of je familiedag niet meer door kan gaan. We proberen hierin flexibel te zijn en geven je daarom de mogelijkheid, dat wanneer de reservering niet door kan gaan vanwege corona, om deze kosteloos te verplaatsen naar een andere datum.

Codekrakers thuis escape room huren boxen

Reserveer snel jouw datum!

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

4,7 136 reviews

 • Avatar Robert Schipper ★★★★★ in de afgelopen week
  We hebben genoten van de leuke escaperoom 'Het geheim van detective De Wit'. Het gebruik van de laptop maakte het spel extra leuk. Echt een aanrader!
 • Avatar Alet Otten ★★★★★ in de afgelopen week
  Super leuk om te doen. Je kunt je eigen huis, een club- of verenigingsruimte of welke ruimte dan ook opbouwen als je eigen escape room. Zit super in elkaar met diverse attributen. Super idee, vooral nu we er verder toch niet of minimaal op uit mogen. Bij een nieuwe gelegenheid zal ik zeker één van de ... meer lezen andere boxen huren
 • Avatar Jessey Dekker ★★★★★ in de afgelopen week
  De escape box Harten 7 is echt een aanrader! We zijn met 6 personen aan de slag gegaan en werden ontzettend fanatiek. Uiteindelijk zijn we nog maar net op het nippertje ontsnapt en dat maakt het spel natuurlijk het spannendst. De box word geleverd met leuke objecten en alles is van zeer goede kwaliteit. ... meer lezen Ook van goede service is te spreken. Nadat ons pakket vertraging had door alle kerst drukte bij de post, namen ze keurig contact met ons op om te kijken wat ze voor ons konden betekenen.TOP! Volgend jaar met kerst proberen we weer een andere box 🙂
 • Avatar Diana Huizing ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor de 1e keer een escape room gespeeld met allemaal onervaren speurneuzen, maar wat hebben we plezier gehad! Zowel de jongste van 10 als de oudste van 68! Super in elkaar gezet, en leuk hoe interactief het spel is. Dit was onze eerste, maar zeker niet de laatste box!
 • Avatar margreet hogenkamp ★★★★★ een maand geleden
  We hebben een box besteld voor een gemeente weekend. In het weekend is de box 8x gebruikt. Met de duidelijke instructie was het goed te doen om de escape room steeds opnieuw in te richten. Het was een groot succes! De filmpjes, achtergrond muziek met aftellen en alle attributen maakten het een echte ... meer lezen escape room beleving. We hadden er ook een wedstrijd van gemaakt wie er het snelste uitkwam. Niet alle groepen is het gelukt. Met de hints wel steeds bijna... Een super leuke ervaring en voor herhaling vatbaar!!!!
Open chat
Heb je vragen?