Hoe werkt een escape room huren?

ONZE ESCAPE ROOMS VOOR THUIS

Hoe werkt het precies?

Het huren van een escape room voor thuis is niet ingewikkeld en kan in 5 simpele stappen.

In verband met de corona omstandigheden, kan het voorkomen dat je geplande avond met vrienden, je teamuitje of je familiedag niet meer door kan gaan. We proberen hierin flexibel te zijn en geven je daarom de mogelijkheid, dat wanneer de reservering niet door kan gaan vanwege corona, om deze kosteloos te verplaatsen naar een andere datum. 

1. KIES JE ESCAPE ROOM

Wij bieden verschillende escape rooms voor thuis aan, geschikt voor verschillende groepen. Op de pagina onze escape rooms kun je het huidige aanbod bekijken.

2. RESERVEER DE GEWENSTE DATUM

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kun je contact met ons opnemen via het reserveringsformulier op deze site. Jij geeft aan waar en wanneer je de escape room wilt ontvangen en wij bespreken de nadere details en gaan dit zo snel mogelijk voor je regelen.

3. VERZENDEN OF OPHALEN

Je kunt de escape room voor thuis altijd ophalen. Mocht de escape room verstuurd moeten worden dan versturen we deze 3 dagen voor spelen naar je toe. 

4. HET SPEL

Zodra je de box in huis hebt kan het spel bijna beginnen. In de box vind je de handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je het spel klaarzet. Het klaarzetten neemt een kleine 10 minuten in beslag. Je kunt het spel overal spelen, mits er een laptop met internet gebruikt kan worden.  Veel plezier!

5. RETOURNEREN

De dag na het spelen dient het pakket weer teruggebracht te worden. Is het pakket naar je toegestuurd? Dan wordt er  een retourlabel meegezonden. Je dient uiterlijk de dag na gebruik van het pakket deze retour aan te bieden bij een Post NL punt. Hiervoor hoef je enkel het label op de doos te vervangen door het nieuwe door ons meegezonden retourlabel en klaar.

Reserveer snel jouw datum!

Wat zeggen anderen?

Lees hier wat onze klanten vinden van een escape room voor thuis.

4,7 106 reviews

 • Avatar Tom van den Dorpel ★★★★★ in de afgelopen week
  Tijdens onze familiedag hebben we de escaperoom Operatie Voorhoven gespeeld in meerdere rondes. Het was geweldig! De groepen (jong en oud gemengd) gingen echt tegen elkaar op. De escaperoom is absoluut van niveau en zeker een aanrader! ... meer lezen Leuke attributen en makkelijk dat je hem thuis kunt doen. Alles rondom verzending is ook top geregeld! Wij gaan het vervolg op Operatie Voorhoven ook zeker nog een keertje doen.
 • Avatar Sop Vis ★★★★ een week geleden
  Voor een verenigingsdag hebben wij bij Codekrakers vier escaperooms besteld. We ontvingen ruim tevoren de escaperooms in grote dozen. Het klaarzetten van de spellen was goed te doen, zeker dankzij de duidelijke handleidingen. De spellen ... meer lezen waren goed te spelen, al werden ze wel als erg lastig ervaren, zowel door onze jongeren als onze volwassenen. De plezier was er echter niet minder om. Wij hadden een zeer geslaagde dag!
 • Avatar T. Mat ★★★★★ 3 weken geleden
  Voor een verjaardagsfeestje met 8e groepers Vlucht 523 gespeeld! Absoluut een aanrader voor een Escape Room beleving thuis. De communicatie met Codekrakers is snel en duidelijk. Je ontvangt een reiskoffer en daarmee begint het spel. De ... meer lezen instructie voor de spelleider is helder en makkelijk uit te voeren. De koffer is compleet met interessant en spannend materiaal die ze moeten gebruiken om de code te kraken. Met deze knappe knoppen waren we binnen de tijd klaar maar de spanning en het enthousiasme was volop aanwezig. Bedankt Codekrakers! Wij komen zeker een keer terug.
 • Avatar savanna de weerd ★★★★★ 4 weken geleden
  Met verjaardagen gaan we altijd iets ondernemen met onze vriendinnengroep, zoals bowlen of karten. Helaas kon dit met corona niet. Ik had tijdens kerst met een andere vriendinnen groep al een keer Operatie Voorhoven gepeeld van Codekrakers. ... meer lezen Dit keer hebben we Harten 7 gespeeld. De opdrachten en raadsels waren wel pittig van Harten 7. Het filmpje vergrootte de spanning/sfeer. Je vergeet even dat je thuis bent! Het voelde echt als een uitje. Ik kan iedereen deze leuke ervaring aanraden!
 • Avatar Wikke Repko ★★★★★ 3 maanden geleden
  Super leuk kinderfeestje gehad door de escape game box van code krakers. Duidelijke uitleg, veel attributen in de doos, makkelijk op te zetten en echt uitdagende puzzels. Ook de uitbreiding van de 2e ronde was goed georganiseerd.
Open chat
Heb je vragen?