Voorhovens Vennootschap

Voorhoven’s Vennootschap

Wanneer de politie ter plaatse is, blijkt het lab veel meer te bevatten dan de productie van drugs. Deze chemicaliën alles wijst erop dat dit geen eenmansactie is. Maar wie stuurt de groep aan? En belangrijker nog, wat is het plan met al deze chemicaliën?

RESERVEREN

Over deze escape room

Maximaal 6 personen

Deze escape room kan je maximaal met 6 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om twee boxen te huren zodat het spel tergelijkertijd met twee groepen gespeeld kan worden. Ook is het mogelijk om het uit te breiden met een extra spelronde. 

60 minuten

De speeltijd van deze escape room is 60 minuten. Mochten jullie er niet in slagen het binnen de tijd te halen, dan kun je ook buiten de tijd de escape room volledig af maken.

Slechts € 55,-

De prijs van deze escape room is 55,-. Je kunt deze box bij ons ophalen of laten verzenden. De verzendkosten voor het heen- en terugsturen bedragen in totaal 15 euro per box.

Hoe werkt een escape room bij jou thuis?

Wat kan je verwachten?

GESPROKEN DIALOGEN

Je bent onderdeel van dit onderzoeksteam, met gesproken dialogen, video’s die spontaan verschijnen en geluiden zit je in een levensechte audiovisuele beleving.


KEER TERUG NAAR VOORHOVEN  (OF SPEEL VOOR HET EERST)

Voorhoven’s vennootschap is het tweede deel in de Voorhoven reeks. Echter is het niet nodig om Operatie Voorhoven te hebben gespeeld. Beide boxen zijn los van elkaar te spelen (zonder spoilers) of juist leuk als combinatie na elkaar.

VIND DE DADER

De naam van de dader(s) moet naar boven komen in dit onderzoek. Ga op jacht en vind de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor dit alles.

RACE TEGEN DE KLOK

Een unieke race tegen de klok, waarbij teamwork, tactisch denken en plezier centraal staan.

Reserveren

Voorhoven’s vennootschap wordt binnenkort verwacht. Het reserveren zal zeer spoedig mogelijk zijn.

1Jouw bestelling
2Jouw gegevens
Met een extra spelronde kun je 2 groepen achter elkaar het spel laten spelen waardoor het geschikt wordt voor een groter aantal personen.
De verzendkosten (voor heen en retour) bedragen totaal 15 euro per box.
Open chat
Heb je vragen?