Vlucht 523

Vlucht 523

Er trekt een hevige storm over ons land. De motor van Vlucht 523 krijgt het zwaar en moet vliegen op half vermogen. Een monteur? Niet aan boord. Weet jij het vliegtuig binnen 60 minuten heelhuids aan de grond te krijgen.

RESERVEREN

Over deze escape room

Speciaal voor jonge speurneuzen

Deze escape room is speciaal ontwikkeld voor kinderen / jonge speurneuzen van 9 t/m 13 jaar. Met uitdagende puzzels, voorwerpen om te onderzoeken, video’s en geluiden is Vlucht 523 een perfecte toevoeging voor ieder feestje of activiteitenmiddag.

60 minuten

De speeltijd van deze escape room is 60 minuten. Mochten jullie er niet in slagen het binnen de tijd te halen. Dan kun je ook buiten de tijd de escape room volledig af maken.

Max. 8 personen

Deze escape room kan je maximaal met 8 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om twee boxen te huren zodat het spel tergelijkertijd met twee groepen gespeeld kan worden.

Wist je dat je de escape room nog leuker maken voor een feestje door elke speler een gelamineerd certificaat met naam te geven? Deze zijn optioneel bij te bestellen voor 1,50 p.p., zo heeft elk kind een leuk aandenken!

Een escape room in 5 simpele stappen

Wat kan je verwachten?

Gesproken dialogen

Deze escape room bevat verschillende ingesproken stukken. De monteur, de piloot en ook het nieuws zorgen voor een levensechte spannende beleving bij jou thuis.

De oplossing

Op onderzoek uit gaan staat centraal in deze escape room. Zo moet de groep echt dingen doen om de opdracht te voltooien en de stroom weer te repareren.

Actie in de omgeving

Naast raadsels en puzzels zal de omgeving tot leven komen. Attributen en voorwerpen zijn onderdeel van het verhaal. Niets is wat het lijkt.

Uitdagend

Een uitdagend avontuur voor jonge speurneuzen waar ze hun hersens even flink zullen moeten kraken. Daardoor is deze escape room nog leerzaam ook.

Reserveren

Reserveer Vlucht 523 via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de reservering definitief te maken.

Onze mail komt bij sommige mensen in de spam, daarom vragen we je telefoonnummer zodat we contact kunnen opnemen als we via de mail geen contact kunnen maken.
Met een extra spelronde kun je 2 groepen achter elkaar het spel laten spelen waardoor het geschikt wordt voor een groter aantal personen.
De verzendkosten (voor heen en retour) bedragen 13 euro per box.

Certificaten

Wil je de spelers een leuke herrinnering meegeven na het spel? Bestel dan onze Codekrakers certificaten! Voor 1,50 p.p. leveren we gelamineerde certificaten op naam mee. Geef dit aan bij je reservering of mail ons. 

NEEM CONTACT OP
Codekrakers certificaat
Open chat
Heb je vragen?