Operatie Voorhoven

Operatie Voorhoven

Er hangt een grimmige sfeer in de stad Voorhoven. Al voor de 7e keer is in de stad Voorhoven drugsafval gedumpt. Het afval is schadelijk voor het milieu en kost de stad bergen met geld. Burgemeester Landgraaf heeft binnen een uur een persconferentie en ziet het somber in, hij weet niet meer wat hij met deze ellende aan moet.

RESERVEREN

Over deze escape room

Maximaal 6 personen

Deze escape room kan je maximaal met 6 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om twee boxen te huren zodat het spel tergelijkertijd met twee groepen gespeeld kan worden. Ook is het mogelijk om het uit te breiden met een extra spelronde. 

60 minuten

De speeltijd van deze escape room is 60 minuten. Mochten jullie er niet in slagen het binnen de tijd te halen, dan kun je ook buiten de tijd de escape room volledig af maken.

Slechts € 55,-

De prijs van deze escape room is 55,-. Je kunt deze box bij ons ophalen of laten verzenden. De verzendkosten voor het heen- en terugsturen bedragen in totaal 15 euro per box.

Hoe werkt een escape room bij jou thuis?

Wat kan je verwachten?

Gesproken dialogen

Burgemeester landgraaf is erg overstuur en dat is goed te horen. De ingesproken dialogen zorgen voor een nog grotere beleving in jouw woonkamer.

Een uitdagend spel

Een uitdagende escape room vol on- en offline raadsels, mysterieuze voorwerpen met verborgen geheimen en meer.

Plaats delict vol aanwijzingen

De zwaailamp verlicht de plaats delict nog, terwijl er allerlei sporen zijn gemarkeerd. Je stapt vanaf de eerste seconde een complete crime scene op.

Race tegen de klok

Een unieke race tegen de klok, waarbij teamwork, tactisch denken en plezier centraal staan.

operatie voorhoven inhoud van escape room thuis

Reserveren

Reserveer Operatie Voorhoven via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de reservering definitief te maken.

1Jouw bestelling
2Jouw gegevens
Met een extra spelronde kun je 2 groepen achter elkaar het spel laten spelen waardoor het geschikt wordt voor een groter aantal personen.
De verzendkosten (voor heen en retour) bedragen totaal 15 euro per box.
Open chat
Heb je vragen?