Detective de Wit

Het geheim van detective de Wit

Jaren geleden werden verschillende mannen spontaan om het leven gebracht, zonder motief. Nu 18 jaar later, na het pensioen van detective de Wit begint het hele spel weer opnieuw.

RESERVEREN

Over deze escape room

Maximaal 6 personen

Deze escape room kan je maximaal met 6 personen spelen. Ben je met een grotere groep? We kunnen dan de elementen meesturen zodat je het spel een tweede keer kan spelen of je kunt twee boxen huren om het spel tergelijkertijd met twee groepen te spelen. 

60 minuten

De speeltijd van deze escape room is 60 minuten. Mochten jullie er niet in slagen het binnen de tijd te halen. Dan kun je ook buiten de tijd de escape room volledig af maken.

Slechts € 55,-

Deze escape room huur je al voor slechts € 55,- per dag (excl. verzendkosten). Het pakket kan worden opgehaald of wij versturen de escape room naar jou thuis (of een PostNL punt bij jou in de buurt). 

Een escape room in 5 simpele stappen 

Wat kan je verwachten?

Gesproken dialogen

Om de escape room voor thuis zo echt mogelijk te maken zijn er gesproken dialogen toegevoegd. De stem van detective de Wit zal gedurende de escape room continu aanwezig zijn.

Digitaal en innovatief

De puzzels die deze escape room bevat, gaan verder dan fysieke / papieren varianten. Zo zijn er innovatieve, digitale gedeeltes aan deze escape room toegevoegd.

Actie in de omgeving

Naast raadsels en puzzels zal de omgeving tot leven komen. Attributen en voorwerpen zijn onderdeel van het verhaal. Niets is wat het lijkt.

Race tegen de klok

Een unieke race tegen de klok, waarbij teamwork, tactisch denken en plezier centraal staan.

Reserveren

Reserveer snel het geheim van detective de Wit via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de reservering definitief te maken.

Onze mail komt bij sommige mensen in de spam, daarom vragen we je telefoonnummer zodat we contact kunnen opnemen als we via de mail geen contact kunnen maken.
Open chat
Heb je vragen?