Detective de Wit

Het geheim van detective de Wit

Jaren geleden werden verschillende mannen spontaan om het leven gebracht, zonder motief. Nu 18 jaar later, na het pensioen van detective de Wit begint het hele spel weer opnieuw.

RESERVEREN

Over deze escape room

Maximaal 6 personen

Deze escape room kan je maximaal met 6 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om twee boxen te huren zodat het spel tergelijkertijd met twee groepen gespeeld kan worden. Ook is het mogelijk om het uit te breiden met een extra spelronde.

60 minuten

De speeltijd van deze escape room is 60 minuten. Mochten jullie er niet in slagen het binnen de tijd te halen, dan kun je ook buiten de tijd de escape room volledig af maken.

Slechts € 55,-

De prijs van deze escape room is 55,-. Je kunt deze box bij ons ophalen of laten verzenden. De verzendkosten voor het heen- en terugsturen bedragen in totaal 15 euro per box. 

Een escape room in 5 simpele stappen 

Wat kan je verwachten?

Gesproken dialogen

Om de escape room voor thuis zo echt mogelijk te maken zijn er gesproken dialogen toegevoegd. De stem van detective de Wit zal gedurende de escape room continu aanwezig zijn.

Digitaal en innovatief

De puzzels die deze escape room bevat, gaan verder dan fysieke / papieren varianten. Zo zijn er innovatieve, digitale gedeeltes aan deze escape room toegevoegd.

Actie in de omgeving

Naast raadsels en puzzels zal de omgeving tot leven komen. Attributen en voorwerpen zijn onderdeel van het verhaal. Niets is wat het lijkt.

Race tegen de klok

Een unieke race tegen de klok, waarbij teamwork, tactisch denken en plezier centraal staan.

Reserveren

Reserveer snel het geheim van detective de Wit via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de reservering definitief te maken.

1Jouw bestelling
2Jouw gegevens
Met een extra spelronde kun je 2 groepen achter elkaar het spel laten spelen waardoor het geschikt wordt voor een groter aantal personen.
De verzendkosten (voor heen en retour) bedragen totaal 15 euro per box.
Open chat
Heb je vragen?