Geef een escape room voor thuis cadeau

Laat anderen de escape room voor thuis beleving ervaren

Bestel eenvoudig een Codekrakers cadeaubon voor één of twee escape rooms. 

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef dan één of meer van onze escape rooms voor thuis cadeau. Klik op de knop hieronder, vul jouw gegevens in en wij reageren binnen 24 uur om jouw escape room cadeaukaart in orde te maken.

GEEF EEN ESCAPE ROOM CADEAU
Escape room huren thuis

Hoe werkt een escape room thuis cadeau?

In drie stappen regel jij een leuke middag of avond door een unieke escape room beleving voor thuis cadeau te geven. Hoe? Lees snel verder!

1

Vul het formulier in

Door het formulier hieronder in te vullen zet je jouw escape room voor thuis cadeau in gang. Je hebt de keuze uit een cadeaukaart voor 1 of 2 boxen en de optie om de verzendkosten wel of niet al te betalen.

2

Wij nemen contact met je op

Wij sturen binnen 24 uur per mail een betaallink, zodra de betaling is voldaan dan versturen wij binnen één dag de fysieke escape room gift voucher naar het door jou opgegeven adres (dit kan ook direct naar de ontvanger gestuurd worden).

3

De ontvanger reserveert de box

De ontvanger kan via de website een willekeurige box en speldatum reserveren. Tijdens de reservering vult de ontvanger in het veld “kortingscode” de code van de cadeaukaart in en kan de ontvanger kosteloos spelen.

Escape room voor thuis cadeaubon

Via onderstaand formulier vraag je eenvoudig de escape room voor thuis cadeaukaart aan. 

1Jouw bestelling
2Jouw gegevens
We kunnen de cadeaukaart direct versturen naar de ontvanger (met persoonlijke boodschap) of naar jouw eigen adres zodat je de kaart zelf kan overhandigen.
Open chat
Heb je vragen?